Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان با بیان اینکه ۴۴ درصد از مهارت آموزان فنی و حرفه‌ای، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، گفت: بسیاری از افراد با وجود داشتن مدرک کارشناسی و یا کارشناسی ارشد با مراجعه به مراکز فنی و حرفه‌ای به دنبال مهارت آموزی و اشتغال هستند.

حمزه کرایلو صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: ۳۱ تیر ماه تا ۶ مرداد ماه به عنوان هفته ملی مهارت نامگذاری شده و در این هفته تلاش خواهیم کرد بخشی از اقدامات فنی و حرفه‌ای را به اطلاع جامعه مخاطب خود برسانیم، فنی و حرفه‌ای بالغ بر ۱۹ گروه هدف دارد که از افراد آسیب پذیر، دانش آموزان، دانشجویان تا اتباع خارجی و دیگر گروه‌ها را شامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امروزه باید در مسیر خلاقیت‌ها، مهارت را تبیین کنیم، بیان کرد: ۴۳ سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد و طی این سال‌ها،  دانشگاه ها در مسیر علمی خوب حرکت کردند اما نتوانستند ساختار تحصیل کرده کشور را به خوبی مدیریت کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان با بیان اینکه ۴۴ درصد مهارت آموزان فنی و حرفه‌ای دانشجویان و فارغ التحصیلان هستند، تاکید کرد: بخشی از فارغ‌التحصیلان با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد بیکار هستند و با مراجعه به مراکز فنی و حرفه‌ای جویای مهارت هستند تا بلکه به اشتغال برسند.
  
کرایلو با بیان اینکه ابرچالش بیکاری با توسعه مهارت‌ها میسر است نه با اعطای تسهیلات اشتغالزایی، متذکر شد: امروزه دیگر هیچ کشوری مسیر اشتغال را همانند کشور ما طی نمی کند، اگر به فرد تحصیل کرده‌بیکار، تسهیلات اعطاء کنیم ممکن است در حین کار برنامه‌ریزی این فرد دچار اختلال شود و در نتیجه جامعه صرفا با یک فرد بیکار بدهکار مواجه خواهد بود که منجر به اشتغال نشده است.

وی با بیان اینکه برای حل و فصل مسیر اشتغال باید به سمت فنی و حرفه ای حرکت کنیم، افزود: فنی و حرفه از آموزش قارچ و امثال آن عبور کرده و به سمت آموزش های نوین حرکت کرده است، ماهانه سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در استان گلستان بیمه بیکاری پرداخت می شود که مشکل بخشی از این افراد فقدان مهارت است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان با بیان اینکه فنی و حرفه ای مسئولیت آموزش های مهارتی را برعهده دارد، افزود: آموزش‌های مهارتی یکی از راه‌های بهبود اشتغال استان گلستان و قرار دادن افراد در مسیر اشتغالزایی است، برخی از دوره های فنی و حرفه‌ای رایگان است همچنین برخی از دوره‌ها نیز برای دستگاه ها، شرکت‌ها و موسسات در قالب استانداردهای تعیین شده ارائه می شود.
 
کرایلو از وجود ۱۸ مرکز دولتی فنی و حرفه و ۱۱۸ کارگاه در استان گلستان خبر داد و یادآور شد: در سه ماهه نخست سال جاری ۷ هزار و ۱۹۴ نفر در مراکز دولتی آموزش‌های مهارتی را فرا گرفتند، همچنین بیش از ۷ هزار نفر نیز در ۵۰۰ آموزشگاه خصوصی فنی و حرفه ای مهارت های مختلف را آموزش دیدند.

وی با بیان اینکه تلاش ما این است که با توجه به ساختار و رویکردهای جدید آموزش های فنی و حرفه ای را به سمت بخش دانشگاهی و تحصیلکرده جامعه هدایت کنیم، یادآور شد: طرح کهاد و نخلستان به منظور مهارت‌آموزی دانشجویان برای اولین بار در استان به صورت پایلوت در دانشگاه جامع گلستان برگزار می شود و  ۵ هزار و ۳۰۰ نفر در این طرح شرکت می کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان با بیان اینکه براساس پایش های انجام شده بیش از ۵۵ درصد افرادی که در مسیر آموزش های فنی و حرفه ای قرار گرفتند، توانستند به اشغال پایدار و مستمر برسند، افزود: مشاوره و هدایت به سمت اشتغال برای کارآموزان یکی از وظایف ما است و به دنبال آن از طریق دبیرخانه اشتغال و صندوق کارآفرینی امید از مهارت آموزان حمایت های مادی و معنوی خواهیم داشت، از طرفی فنی و حرفه‌ای نیز در مدت زمان مشخص وضعیت اشتغال مهارت‌آموزان را بررسی و پایش می‌کند.

کرایلو، کمبود مربی را یکی از چالش‌های فنی و حرفه‌ای دانست و گفت: چگونه می توان ۱۲۰ مربی را در یک هزار روستای گلستان ساماندهی کرد، ما از طریق سامانه سام به دنبال رفع چالش کمبود مربی فنی و حرفه‌ای در استان هستیم.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گلستان استان گلستان مهارت آموزان دانشگاه فنی وحرفه ای فنی و حرفه ای فارغ التحصیلان مهارت آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش می‌دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی عصر امروز در نشست با مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در استان کردستان، کردستان را سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی برشمرد اظهار داشت: امیدواریم ظرفیت‌های نهفته این استان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی به تبیین اهمیت شعار سال و رسالت این حوزه نسبت به این حوزه گفت: رویکرد مهارت آموزی از نکات مهم تحقق این شعار سال است و در این راستا تعهد و مقرر شده که بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش، 200 هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور جهش تولید با مشارکت مردم را یک انتخاب راهبردی دانست و تصریح کرد: اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره بر این حوزه تمرکز کرده تا با اهداف شوم خود برسد، اما دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

وی بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور 657 مرکز دولتی و 4 هزار و 800 کارگاه و واحد آموزشی، 22 هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد که می‌تواند به آموزش نیروی کار در کشور کمک کند.

عظیمی توسعه مراکز جوار کارگاهی را با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی و برنامه‌های اولویت‌دار سال جاری در کشور ذکر کرد و افزود: ارتقای این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های این سازمان فنی و حرفه‌ای است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از وجود 40 هزار مربی و 8 هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و عنوان کرد: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است، می‌توان با تقویت مهارت‌افزایی، جهش تولید راه انداخت.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد